Rezultati spletne ankete

cropped-bg-header2V zadnji spletni anketi smo vas spraševali: ali ste za svojo spletno stran že kdaj najeli SEO strokovnjake?

17% vas je odgovorilo z DA, 83% vas je odgovorilo z NE. Razvidno je, da je optimizacija spletnih strani v slovenskem prostoru oz. na slovenskem spletu zaenkrat še postopek, ki se ga podjetja ne lotijo pogosto. Verjetno predvsem zaradi nepoznavanja prednosti, ki jih optimizacija spletnih strani prinese pred konkurenco. Uredniki spletne strani optimizacija.eu se lahko pohvalimo, da skušamo uporabnikom pomagati, da boste čim bolje in čim lažje razumeli, kaj optimizacija spletnih strani pomeni, kakšne so njene prednosti, na kaj moramo biti pozorni pri izdelavi in optimizaciji spletnih strani, kako spletni iskalniki “vidijo” in “berejo” vašo spletno stran in vse ostalo, kar se tiče optimizacije spletnih strani.

Potrditvi, da delamo dobro, ali pa kritiki, da delamo slabo, je namenjena naslednja anketa z vprašanjem: ali vam je vsebina spletne strani optimizacija.eu v pomoč? Ne oklevajte in glasujte, da bo naša spletna stran še bolj prijazna do vas, uporabnikov. Ob tej priložnosti vas ponovno vabimo k prebiranju in predvsem ocenjevanju člankov, da bodo novi uporabniki hitro vedeli, katere članke se splača najprej prebrati oz. kateri članki jim bodo v največjo pomoč.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *