Brezplačno izobraževanje za Google Adwords certifikat

Google Advertising ProfessionalGoogle Adwords certifikat je namenjen podjetjem in posameznikom, ki se želijo naučiti oglaševanja v sistemu Google Adwords in poleg tega tudi imeti dokaz, da obvladajo oglaševanje, ko se predstavljajo potencialnim strankam. Pri nas na Red Orbit imamo vsi zaposleni ta certifikat 🙂 (in imamo še Google Adwords Certified Trainer certifikat, ki ni tako pogost) in če želite tudi vi opraviti ta certifikat, lahko to kadarkoli opravite na Googlovi strani.

Je pa res, da izpit ni ravno enostaven, zato se je potrebno tudi kaj prej naučiti. Najenostavneje je, da se prijavite na brezplačno izobraževanje, ki ga vsake toliko časa v Sloveniji pripravi Google. Izobraževanje je brezplačn in naslednje bo potekalo 20. junija v Ljubljani. Izobraževanje bo potekalo tako za osnovni (Fundamentals) kot tudi za napredni (Advanced) izpit. V enem dnevu se tako lahko pripravite na oba izpita, dodatno pa boste na izobraževanju prejeli še kupone za brezplačno opravljanje izpita, ki drugače stane $50.

Prijavite se lahko za osnovno izobraževanje ali napredno izobraževanje, osnovno bo potekalo zjutraj, napredno pa po kosilu, vse skupaj na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Brezplačno.

Več informacij o certifikatih tukaj, preden pa se odpravite na izobraževanje pa se je potrebno tudi malo pripraviti, zato si preberite gradivo za Fundamentals izpit, po želji pa še gradivo za Search advanced izpit.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *