Seminar: Kako vašo spletno stran pripeljati na vrh zadetkov pri spletnih iskalnikih?

highest searchOdločitve o nakupu se vse pogosteje sprejemajo z informacijami pridobljenimi na spletu. Ne glede na dejavnost podjetja, so informacije pridobljene na spletnih straneh podjetja eden od ključnih dejavnikov nakupnega odločanja.

Z razvojem spleta se hitro povečuje tudi število spletnih strani in s tem posledično tudi konkurenca na spletu. Nakupno vedenje ljudi se je močno spremenilo. S pomočjo iskalnikov, kot so Google, Yahoo! in Najdi.si, kupci aktivno iščejo izdelke in storitve iz tako rekoč vseh panog. Zato podjetja, ki niso vidna na spletnih iskalnikih, izgubljajo kupce. Iz tega razloga postaja iskalni marketing vse bolj zanimivo in vedno bolj uporabljeno trženjsko orodje.

Podjetje Red Orbit bo skupaj z založbo Gospodarski vestnik in podjetjem Uspeh organiziralo seminar, »Kako vašo spletno stran pripeljati na vrh zadetkov pri spletnih iskalnikih?«. Seminar bo potekal 29.1.2008 v Grand Hotelu Union in bo postregel z nasveti uporabe iskalnega marketinga in praktičnimi prikazi dejanskih primerov. V sklopu seminarja pa bo predstavljena tudi knjiga avtorja mag. Roberta Roliha z naslovom, Trženje s pomočjo spletnih iskalnikov.

Seminar je namenjen vsem, ki se ukvarjajo s spletnim marketingom, torej lastnikom spletnih strani, vodjem projektov postavitve spletne strani in tudi vsebinskim in tehničnim urednikom spletnih strani.

Na seminarju boste spoznali:

  • kakšna je logika delovanja spletnih iskalnikov,
  • postopke, s katerimi lahko spletno stran optimizirate, da se bo pojavila višje na seznamu zadetkov iskalnikov,
  • zakaj je trenutno najhitreje razvijajoči se segment oglaševanja oglaševanje na spletnih iskalnikih in kako se ga lotiti,
  • zakaj 36 odstotkov uporabnikov iskalnikov misli, da so podjetja, ki zasedajo prva mesta na seznamu zadetkov, vodilna v panogi.

Na seminarju boste spoznali logiko delovanja spletnih iskalnikov in postali mojster trženja s pomočjo spletnih iskalnikov. Vašo spletno stran boste znali optimizirati za to, da se bo pojavljala visoko na iskalnikih. Pravilno se boste znali lotiti oglaševanja na spletnih iskalnikih.

Predavatelji:
mag. Robert Rolih, Uspeh, d. o. o.
Andraž Štalec, Red Orbit, učinkovite spletne rešitve
Urban Korenjak, Najdi.si, d. o. o.

Urnik seminarja, prijavnico in več informacij lahko najdete tudi na spletni strani založbe GV.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *