Kako privlačiti spletne pajke?

1189509171_1371205913Ljudje na forumih in blogih že dolga leta razpravljajo, kako uspešno prelisičiti spletne pajke, da bi bolj pogosto obiskali njihovo spletno stran. Preprosto nehajte razmišljati. Način, da privlačite spletne pajke na svojo stran in s tem v kratkem času dvignete obisk svoje spletne strani, je le en.

Razširjanje spletnih povezav po vsem spletu spodbudi vse spletne pajke, da pogosto in podrobno preiščejo vašo spletno stran, prav tako pa pospeši indeksiranje vaše spletne strani.

Pozabite na vse, kar ste slišali o indeksiranju spletnih strani. Popolnoma se posvetite objavljanju sveže vsebine na spletni strani in pridobivanju sorodnih povezav.

Ustvarite povezave na sorodne kvalitetne strani znotraj strani in prosite lastnike za povratno povezavo. Ohranite odhodne povezave, tudi če ne dobite povezave nazaj. Vsaki spletni strani dodajte del s sorodnimi povezavami in ga uporabljajte za izmenjavo in prodajo povezav. Ne posvečajte preveč pozornosti izmenjavi povezav na vhodni strani.

Za vpis strani v indeks spletnih iskalnikov ni stranskih vrat. Edini način, da uspešno prodrete med rezultate spletnih iskalnikov je, da odprete svoje spletne strani za spletne pajke.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *